Closed Bug 964610 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

www.slate.fr sends desktop site to Firefox OS

Categories

(Web Compatibility :: Mobile, defect)

All
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: karlcow, Assigned: Valeryan_24)

References

()

Details

(Whiteboard: [serversniff] [country-fr] [contactready])

Attachments

(1 file)

Attached image 077.png
Firefox OS User Agent not recognized.

→ echo "";echo ""; URI='http://www.slate.fr' ; echo "# iOS SAFARI"; http --prin
t hH GET $URI "User-Agent: $APHUA"  ;echo "# FIREFOX OS"; http --print hH GET $
URI "User-Agent: $FOSUA"  


# iOS SAFARI
GET / HTTP/1.1
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip, deflate, compress
Host: www.slate.fr
User-Agent:  Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3

HTTP/1.1 302 http://m.slate.fr
Accept-Ranges: bytes
Age: 0
Connection: close
Date: Tue, 28 Jan 2014 03:55:40 GMT
Server: Varnish
Via: 1.1 varnish
X-Cache: MISS
X-Varnish: 2154178822
location: http://m.slate.fr/

# FIREFOX OS
GET / HTTP/1.1
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip, deflate, compress
Host: www.slate.fr
User-Agent:  Mozilla/5.0 (Mobile; rv:18.0) Gecko/18.0 Firefox/18.0

HTTP/1.1 200 OK
Accept-Ranges: bytes
Age: 751
Cache-Control: public, max-age=900
Connection: keep-alive
Content-Length: 273501
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Date: Tue, 28 Jan 2014 03:55:41 GMT
ETag: "1390880588"
Expires: Sun, 11 Mar 1984 12:00:00 GMT
Last-Modified: Tue, 28 Jan 2014 03:43:08 +0000
Server: Apache
Vary: Cookie
Via: 1.1 varnish
X-Cache: HIT
X-Cache-hits: 73
X-Varnish: 2154178845 2154157088
Slate has been contacted both via Twitter and mail for this UA problem and for bug 964612 :

https://twitter.com/valeryan24/status/428128209612181504

http://i.imgur.com/7UCdwBO.png
Slate techs answered very soon and problem of UA detection seems to be already corrected, now : it works on Firefox OS Simulator, if someone can verify on a phone to confirm and mark the bug resolved ?

http://i.imgur.com/FVTDI3A.png
Xavier, thanks a lot. Indeed. Checked on ZTE Open.
Assignee: nobody → Valeryan_24
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Web Compatibility
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.