Closed Bug 994916 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

add missing pandas/tegras to buildbot configs

Categories

(Release Engineering :: General, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: bhearsum, Unassigned)

References

Details

Attachments

(1 file)

All of the following devices exist in Inventory but not in buildbot-configs:
panda-0257
panda-0258
panda-0259
panda-0260
panda-0261
panda-0262
panda-0263
panda-0264
panda-0265
panda-0266
panda-0267
panda-0268
tegra-122
tegra-123
tegra-161
tegra-198
tegra-202
tegra-203
tegra-204
tegra-205
tegra-275

All of the tegras are mentioned in bug 928122, which has never been worked on. Adding them to buildbot-configs is at least one step in the right direction.

I can't find any information about the pandas, but they exist in inventory and appear to be pingable.

Sorry about the tegra section being hard to read - I had to reformat at the same time.
Attachment #8404941 - Flags: review?(kmoir)
Attachment #8404941 - Flags: review?(bugspam.Callek)
Comment on attachment 8404941 [details] [diff] [review]
add-missing-devices.diff

Review of attachment 8404941 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

I'm just gonna stamp this
Attachment #8404941 - Flags: review?(kmoir)
Attachment #8404941 - Flags: review?(bugspam.Callek)
Attachment #8404941 - Flags: review+
Comment on attachment 8404941 [details] [diff] [review]
add-missing-devices.diff

I'd still like Kim to have a look in case she has some info about the Pandas.
Attachment #8404941 - Flags: review?(kmoir)
Comment on attachment 8404941 [details] [diff] [review]
add-missing-devices.diff

Not sure why they are missing, perhaps they were allocated to testing for a while and then not returned.  As an aside panda-0257 is listed as decommissioned in inventory and isn't pingable so it probably shouldn't be included. Other than that the patch looks okay.
Attachment #8404941 - Flags: review?(kmoir) → review+
Attachment #8404941 - Flags: checked-in+
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Blocks: 999930
Component: General Automation → General
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.