"'NoneType' object has no attribute 'id_'" when slaveapi fails at rebooting unreachable slaves

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
RESOLVED FIXED
3 years ago
2 months ago

People

(Reporter: philor, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
SlaveAPI seems to have half-assed bug 1023997, then maybe it failed filing the "is inaccessible" bug and got confused, and now when that slave is rebooted, the result is "'NoneType' object has no attribute 'id_'".
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Doubling down on that bet, because of bug 1024169 and the lack of any unreachable bug or second comment there either.
Blocks: 1024169
Summary: "'NoneType' object has no attribute 'id_'" rebooting t-snow-r4-0021 → "'NoneType' object has no attribute 'id_'" when slaveapi fails at rebooting unreachable slaves
Jordan was looking into trying to fix this.
Depends on: 932396

Comment 3

3 years ago
this bug should be resolved. slaveapi has now been updated to 1.1.2 to reflect the fix. Will leave open for a day of testing.

more details can be found https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=932396#c30

Updated

3 years ago
Component: General Automation → Tools
QA Contact: catlee → hwine

Updated

3 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

2 months ago
Component: Tools → General
Product: Release Engineering → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.