Thunderbird 31.3.30 Not receiving email w/ Secure POP

RESOLVED DUPLICATE of bug 1107037

Status

Thunderbird
Security
RESOLVED DUPLICATE of bug 1107037
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: DixieAdmin, Unassigned)

Tracking

({regression})

31 Branch
x86_64
Windows 7
regression

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [regression:TB31.3.0])

(Reporter)

Description

4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0
Build ID: 20141125031119

Steps to reproduce:

This behavior was reproduced on 30 other stations within the company all of which had version 31.3.0.

I verified the issue was with this version of Thunderbird by taking out the certificates and passwords within the client.  Then reestablishing the certificate and passwords but still not receiving email.  I then decided to retract to version 24.4.0 which fixed the issue, all be it hopefully only temporary.

I currently pushed out version 24.4.0 to the entire company and the issue has been fixed.  The issue is isolated to Thunderbird version 31.3.0 Secure POP.  Keep in mind that it worked with secure IMAP, and no security.  

Problem > 31.3.0 > Secure POP


Actual results:

When attempting to retrieve email Thunderbird would report "Connected to" and the message would remain without any email actually downloading.

Comment 1

4 years ago
Maybe it used SSL 3.0 which is now disabled starting with the 31.3.0 release?
https://blog.mozilla.org/security/2014/10/14/the-poodle-attack-and-the-end-of-ssl-3-0/

xref/dupe bug 1107037
Keywords: regression
Whiteboard: [regression:TB31.3.0]

Comment 2

3 years ago
reporter has not responded, so duping
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Component: Untriaged → Security
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1107037
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.