Closed Bug 1113559 Opened 10 years ago Closed 9 years ago

[e10s] youtube video overlay from other pages when playing HTML5 video fullscreen

Categories

(Core Graveyard :: Plug-ins, defect)

37 Branch
x86_64
Windows 7
defect
Not set
critical

Tracking

(e10sm5+)

RESOLVED FIXED
Tracking Status
e10s m5+ ---

People

(Reporter: mata987, Assigned: jimm)

References

Details

Attachments

(1 file)

Page that gave me the error, haven't tested with others
(http://studentski.hr/vijesti/kultura/video-najgore-pjesme-u-2014-godini/)

When playing a youtube video fullscreen in any other tab, I can see and interact with videos from the tab above. After leaving fullscreen, overlays are persistent and don't go away. Only solution is to shut down FF.
Component: General → Plug-ins
Product: Firefox → Core
For me, pressing the fullscreen button for the videos on http://studentski.hr/vijesti/kultura/video-najgore-pjesme-u-2014-godini/ does nothing.
37.0a1 (2015-01-12) Win 7
I can confirm that Paul Silaghi.
It didn't (nor it does) work for me too.

To see the problem:
1. open that page in one tab
2. click on youtube icon in any of the videos on the page to open a new tab with that song on Youtube
3. whilst on youtube.com press icon for fullscreen
4. then you'll see the overlay problem
Thanks.
Confirmed in 38.0a1 (2015-01-12) Win7 with e10s ON.
Blocks: e10s
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Depends on the bug 1095754
This also possibly a duplicate of the bug 1106243
See Also: → 1106243
Blocks: e10s-plugins
Assignee: nobody → jmathies
Paul are you still able to reproduce? I'm not able to using the following steps:

1. open the following page and scroll down until you see the an embedded video (windowed flash)
http://studentski.hr/vijesti/kultura/video-najgore-pjesme-u-2014-godini/
2. click on a youtube icon in any of the videos on the page to open a new tab with that song on Youtube
3. whilst on youtube.com press icon for fullscreen
4. approve the full screen request

no overlay problem here. Testing on win7 with nightly, e10s enabled.
Flags: needinfo?(paul.silaghi)
No longer blocks: e10s
I can no longer reproduce the problem on 38.0a1 (2015-02-05) Win 7.
Instead I see a rendering issue when scrolling the page with the embedded videos: http://i.imgur.com/Q4lE3co.png
What do you think, Jim ?
Flags: needinfo?(paul.silaghi) → needinfo?(jmathies)
fixed by bug 1095754
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 9 years ago
Flags: needinfo?(jmathies)
Resolution: --- → FIXED
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.

Attachment

General

Creator:
Created:
Updated:
Size: