Closed Bug 1114847 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

MSE MP4 Video crashes when reaching the end of playback and restarting

Categories

(Core :: Audio/Video, defect, P1)

33 Branch
x86_64
Linux
defect

Tracking

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 1114849

People

(Reporter: cajbir, Unassigned)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

Possibly related to bug 1114844? Steps to reproduce:

1) Enable MP4 mediasource playback and disable WebM mediasource playback.
   media.mediasource.mp4.enabled = true
   media.mediasource.webm.enabled = false
   media.fragmented-mp4.exposed = true
   media.fragmented-mp4.ffmpeg.enabled = true
2) Go to video (I used http://www.youtube.com/watch?v=3V7wWemZ_cs)
3) Start playback
4) Right click and view stats for nerds to confirm that MP4 Dash is used
5) Wait for playback to complete
6) Click play button again to restart video

What happens:

6) Tab crashes

What should happen:

6) Playback of video starts from beginning
Blocks: MSE
Thanks for reporting. Can you kindly provide the crash report by typing about:crashes in the URL bar?
Flags: needinfo?(cajbir.bugzilla)
Unfortunately I don't get crash reports in my builds and I wasn't able to get a relevant stack trace from gdb.
Flags: needinfo?(cajbir.bugzilla)
same as bug 1114849, will be fixed with landing of 1115749
Depends on: 1115749
Confirmed that this no longer crashes.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1114849
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.