Flame: the screen turns off during the bootup even if screen timeout is set to 'never'

NEW
Unassigned

Status

()

Core
DOM
P5
normal
3 years ago
20 days ago

People

(Reporter: njpark, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
STR:
Load debug build into flame device (https://pvtbuilds.mozilla.org/pvt/mozilla.org/b2gotoro/tinderbox-builds/mozilla-central-flame-kk-eng-debug/20150417103008/)

Boot, complete FTE.

Connect to PC via usb, and type adb shell b2g stop
then type adb shell b2g start.  b2g will restart.

Actual:
While starting, the screen gets dimmer and eventually turns off, even when the screen timeout is set to 'never'
Expected:
The screen does not timeout during the bootup.

I don't think this is specific to the debug build- sometimes when the reboot takes too long, the screen times out on eng build as well.  But because the debug build is always slower, this can be reproduced rather easily.
(Reporter)

Updated

3 years ago
See Also: → bug 1155795
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
If this bug is filed under the wrong component, moving to the correct component would be appreciated.
(Reporter)

Updated

3 years ago
See Also: → bug 1156445
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1472046

Move all DOM bugs that haven’t been updated in more than 3 years and has no one currently assigned to P5.

If you have questions, please contact :mdaly.
Priority: -- → P5
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.