Closed Bug 1194786 (t-xp32-ix-155) Opened 7 years ago Closed 6 years ago

t-xp32-ix-155 problem tracking

Categories

(Infrastructure & Operations Graveyard :: CIDuty, task, P3)

x86
Windows XP

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: philor, Unassigned)

References

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity])

No description provided.
Stopped taking jobs last night, and the results of rebooting it from slave health are... unusual. The reboot takes just a few seconds, to return absolutely no output in the part of the UI which would usually say "Attempting SSH reboot..." etc.
Re-imaged and returned to the pool. Noticed that it started taking jobs.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
(In reply to Phil Ringnalda (:philor) from comment #1)
> Stopped taking jobs last night, and the results of rebooting it from slave
> health are... unusual. The reboot takes just a few seconds, to return
> absolutely no output in the part of the UI which would usually say
> "Attempting SSH reboot..." etc.

While that reimage did make it work for another six weeks, there's still something screwy, maybe in inventory, which causes it to not be rebootable through slaveapi, so now we're back to exactly the same place, not taking jobs and not rebooting.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Fixed inventory CNAME records, re-imaged the slave and returned it to production. Also, rebooting from slave health now works.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 7 years ago7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Bug 1302927 broken, disabled.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 1302927
Resolution: FIXED → ---
Back online and taking jobs.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 7 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
Product: Infrastructure & Operations → Infrastructure & Operations Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.