Closed Bug 12345 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

[DOGFOOD] Unable to Forward a message received as an Inline page or an attachment

Categories

(MailNews Core :: Backend, defect, P1)

x86
Windows NT
defect

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: marina, Assigned: jefft)

References

Details

(Whiteboard: [PDT+][PR1])

Attachments

(1 obsolete file)

Steps to reproduce:
-sent to your testing account a Web page (http://home.netscape.com) from 4.x;
-get it in 5.0;
-click Forward, click Send;
//note: you don't get any e-mail
-now look at your MS-DOS window:in a successful sending you would read
" Looking for identity id1
GenereateAttachmentsString<>
attechment=   "
//now note : after looking for identity there is a line
Alert : [String ID...]
-you can successfully Forward a simple message with no attachments
****observerd with 1999-08-20 windows build****
Assignee: phil → jefft
Priority: P3 → P1
Target Milestone: M12
Beta stopper. TFV M12. Jeff, can you look at this in Rich's absence?
Status: NEW → ASSIGNED
Whiteboard: [PR1]
Needs to be fixed for PR1, so I added a note in the Status Whiteboard
Blocks: 11091
(target milestone is M11 or M12 - add to mail beta tracking bug)
Depends on: 15069
Target Milestone: M12 → M11
Bumping up to M11. I hope we can get 15069 fixed for M11.
I am crashing when I try to forward message as attachment with today's build
because of failing to create file url.
Summary: Unable to Forward a message received as an Inline page or an attachment → [DOGFOOD] Unable to Forward a message received as an Inline page or an attachment
Marking dogfood since there is now a crash involved.
Whiteboard: [PR1] → [PDT+][PR1]
Putting on PDT+ radar.
Check in partial fix to prevent crashing. nsMsgSend.cpp modified.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
All required changes have been checked in. I am marking this bug as fixed.
Thanks to everyone's help.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Win_nt 4.0 (1999-11-09-11 M11)
Following the exact step, I am unable to forward and sent the attached email.
I am also able to receive it.
Fenella,
i hope you meant " i am able to forward ..."
Product: MailNews → Core
*** Bug 288759 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Needs to be fixed for PR1, so I added a note in the Status Whiteboard
Product: Core → MailNews Core
Depends on: 939101
No longer depends on: 939101
Depends on: 1093320
No longer depends on: 1093320
[Tracking Requested - why for this release]:
undo spammer
Attached patch Some patch. (obsolete) — Splinter Review
Comment on attachment 8665038 [details] [diff] [review]
Some patch.

Oops, sorry.
Attachment #8665038 - Attachment is obsolete: true
See Also: → 1618648
Duplicate of this bug: 1629501
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.