Disable ICS emulator builds/tests on trunk

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
Buildduty
RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: jgriffin, Assigned: aselagea)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

2 years ago
The B2G ICS emulator tests are largely broken, but hidden, on trunk. We should disable these (and the builds) on trunk.

We could leave them available on try in case someone wants to look at them over the next month or two.

Julie has given the go-ahead for this.

Updated

2 years ago
Component: General Automation → Buildduty
QA Contact: catlee → bugspam.Callek
Does this include all integration and project branches as well?
(Reporter)

Comment 2

2 years ago
(In reply to Chris AtLee [:catlee] from comment #1)
> Does this include all integration and project branches as well?

Yes
(Assignee)

Updated

2 years ago
Assignee: nobody → alin.selagea
(Assignee)

Comment 3

2 years ago
Created attachment 8724704 [details] [diff] [review]
bug_1250953.patch

I omitted disabling the builds and tests from 'mozilla-b2g44_v2_5' and 'b2g-ota' due to the fact that, as far as I know, these two branches are not trunk branches and they also do not belong to project&integration branches. 

I also did not disable the jobs on 'try', as suggested in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1250953#c0
Attachment #8724704 - Flags: review?(kmoir)
(Assignee)

Comment 4

2 years ago
Created attachment 8724706 [details]
tests_diff.txt
(Assignee)

Comment 5

2 years ago
Created attachment 8724708 [details]
builds_diff.txt

Updated

2 years ago
Attachment #8724704 - Flags: review?(kmoir) → review+
(Reporter)

Comment 6

2 years ago
Julie, can you confirm we're good to remove ICS emulator builds/tests on b2g-inbound?
Flags: needinfo?(jmccracken)
Yes, we are good to go.  Josh Cheng has acknowledged the head's up I sent to him, as the EPM representative for the Taipei team, that the ICS tests were being disabled 2/29/15.  Thanks for asking for this final confirmation.
I've tried clearing the need info. flag about three times.  Maybe because I didn't clear it when I posted my last comment?  Each time I uncheck the box, I hit the Save Change button.  Am I doing something wrong?

Updated

2 years ago
Flags: needinfo?(jmccracken)
(Assignee)

Updated

2 years ago
Attachment #8724704 - Flags: checked-in+
(Assignee)

Comment 9

2 years ago
The changes are in production: https://hg.mozilla.org/build/buildbot-configs/rev/cfe4f3a910fc
Also, treeherder confirms that we only have taskcluster builds for the above mentioned branches, the buildbot ones have been removed.

For some reason, the wiki page and this bug had not been updated after reconfig.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.