mozilla-beta build failure on linux32 (and others): Error: SOCORRO_UPLOAD_TOKEN_FILE "/builds/crash-stats-api.token" does not exist

RESOLVED FIXED

Status

Taskcluster
Service Request
RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Callek, Assigned: Callek)

Tracking

Details

MozReview Requests

Submitter Diff Changes Open Issues Last Updated
Loading...
Error loading review requests:

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

2 years ago
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1278445 +++

We need to export the var too...
(Assignee)

Updated

2 years ago
Assignee: nobody → bugspam.Callek
(Assignee)

Comment 1

2 years ago
Created attachment 8777011 [details]
Bug 1291337 - Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of just setting it.

Review commit: https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/diff/#index_header
See other reviews: https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/
Attachment #8777011 - Flags: review?(dustin)
(Assignee)

Comment 2

2 years ago
(In reply to Justin Wood (:Callek) from comment #1)
> Created attachment 8777011 [details]
> Bug 1291337 - Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of
> just setting it.
> 
> Review commit: https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/diff/#index_header
> See other reviews: https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/

This is a patch against beta
(Assignee)

Comment 3

2 years ago
Comment on attachment 8777011 [details]
Bug 1291337 - Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of just setting it.

Review request updated; see interdiff: https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/diff/1-2/
(Assignee)

Comment 4

2 years ago
(In reply to Justin Wood (:Callek) from comment #3)
> Comment on attachment 8777011 [details]
> Bug 1291337 - Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of
> just setting it.
> 
> Review request updated; see interdiff:
> https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/diff/1-2/

Bah, 1 and 2 are separate patches :( o well -- the second upload was for central
Comment on attachment 8777011 [details]
Bug 1291337 - Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of just setting it.

https://reviewboard.mozilla.org/r/68622/#review65700
Attachment #8777011 - Flags: review?(dustin) → review+

Comment 6

2 years ago
Pushed by Callek@gmail.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/97cc2de9f7ab
Export MOZ_AUTOMATION_UPLOAD_SYMBOLS for TC's jobs instead of just setting it. r=dustin

Comment 8

2 years ago
bugherder
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/97cc2de9f7ab
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.