stylo: site issue: Broken hover transition on fastaim.de

VERIFIED FIXED

Status

()

P3
normal
VERIFIED FIXED
a year ago
a year ago

People

(Reporter: darkspirit, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug, {nightly-community})

Trunk
x86_64
Linux
nightly-community
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

STR: 
1. https://fastaim.de/test/
2. Scroll down to the bottom
3. Hover from the left to the right over these buttons: Youtube, Twitter, Facebook, Steam
4. only with stylo enabled, the text+icon color sometimes remains white or pink. It can be fixed with hovering again the broken button (wait until the transition finished).

Code seems to be okay: https://validator.w3.org/nu/?acceptlanguage=&doc=https%3A%2F%2Ffastaim.de%2Ftest%2F

Off topic: I have read that xhtml (with a strong Content-Security-Policy) could be processed a bit more performant which could be good for mobile devices, can you confirm this?
This looks like the flickering issue bug 1380133 is fixing...

> Off topic: I have read that xhtml (with a strong Content-Security-Policy) could be processed a bit more performant which could be good for mobile devices, can you confirm this?

(No clue about where this comes from, nor whether it's true)
Priority: -- → P3
Yeah, I only see the flickering issue and confirmed that the patches for bug 1380133 fixed the flicker.
I am going to make this as a duplicate of bug 1380133.

Darkspirit, please feel free to reopen this if there is another problem in the site.
Thank you for testing!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → FIXED
Doh! I've lost duplicate field during midair collision.
Resolution: FIXED → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1380133
Created attachment 8888560 [details]
2017-07-20_20-18-10.mp4

Exceptionally I was on Windows now and only had a flickering there.

Just to let you know what's happening in my main profile on Debian (comment 0) I uploaded a small video.

I will retest when bug 1380133 landed.
It looks like bug 1381431 or bug 1371450 but they have been already fixed..
Created attachment 8888572 [details]
2017-07-21_01-35-48.mp4

Both videos are:
Nightly 56 x64 20170720100139 @ Debian Testing (Linux 4.11.0-1-amd64, Radeon RX480).

This one is with a fresh profile. I'm a bit desperate what differences could be the cause for different behavings. It's not hw acceleration. I have to dig deeper if bug 1380133 doesn't bring the solution.
Summary:
icon font = fontawesome, http://fontawesome.io/icon/twitter/ for example

The link text (icon font + text) is immediately white if I hover it. With servo disabled, there is a smooth transition from a red text color to a white one.
In my main profile, both "icon font" and "regular text" color remain white sometimes.
In a fresh profile, only the icon font color remains white sometimes.
On Windows, there is some flickering, but not a smooth transition.
OK, I can confirm the white icon on debug build.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: DUPLICATE → ---
According to Cameron's manual testing, looks like this can be fixed by bug 1380133.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: a year agoa year ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1380133
Nightly 56 x64 20170724100304 @ Debian Testing (Linux 4.11.0-1-amd64, Radeon RX480).

bug 1380133 fixed this partially.
This bug still happens with visited links. I hope bug 1383307 will fix this in the next Nightly. (I will re-test.)
If the issue still remains for the visited links, I suspect this might be something related to bug 1381235.
(Reporter)

Updated

a year ago
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 1380133, 1381235
Resolution: DUPLICATE → ---
I can confirm that my patch in bug 1381235 can fix the remaining issues in this bug. \o/
(Reporter)

Updated

a year ago
See Also: → bug 1383406
(Reporter)

Updated

a year ago
Summary: stylo: site issue: Broken hover transition → stylo: site issue: Broken hover transition on fastaim.de
This is fixed in the "Linux x64 opt" try build of bug 1381235 comment 14. I tested both unvisited an visited links in a fresh profile with Stylo enabled.
All the bugs are dying :)
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/5894beca0ec2
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: a year agoa year ago
Resolution: --- → FIXED
Verified fixed in Nightly 56 x64 20170729100254 @ Debian Testing.
Thank you!
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.