Closed Bug 1403713 Opened 4 years ago Closed 3 years ago

fix pine branch

Categories

(Release Engineering :: General, enhancement)

enhancement
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED INACTIVE

People

(Reporter: aki, Assigned: Callek)

References

Details

Attachments

(2 files)

Similar to bug 1403235.
Comment on attachment 8912896 [details]
bug 1403713 - fix pine decision task.

https://reviewboard.mozilla.org/r/184218/#review189384
Attachment #8912896 - Flags: review?(bugspam.Callek) → review+
Should be fixed. Will take a few hours? to get the buildbot reconfig, then update allthethings.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Turns out we need more
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 1381597
Resolution: FIXED → ---
See Also: → 1403235
Attached patch Schedule PGO tooSplinter Review
Assignee: nobody → bugspam.Callek
Attachment #8913376 - Flags: review?(aki)
Attachment #8913376 - Flags: review?(aki) → review+
https://hg.mozilla.org/build/buildbot-configs/rev/526cfbdff6cc43ef7e0e0b13a7498f0cb54ace11

May take a bit (few hours) to update.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 4 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED
AssertionError: t-w1064-ix-011 has 4174 builders; limit is 4084
https://travis-ci.org/mozilla-releng/build-buildbot-configs/jobs/281021164
https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=8913488&action=edit should fix pine in the meantime.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Not 100% sure it's related, but we're getting jobs scheduled on pine which aren't started, eg these on c3ad5e666152 right now:

Windows 7 32-bit pine opt test mochitest-clipboard-e10s
Windows 7 32-bit pine opt test mochitest-clipboard-e10s
Windows 7 32-bit pine debug test mochitest-clipboard
Windows 7 32-bit pine debug test mochitest-clipboard-e10s
Windows 7 32-bit pine debug test mochitest-clipboard-e10s
Windows 7 VM-GFX 32-bit pine debug test reftest-gpu-e10s

They're in allthethings.json, but not on masters ? Leads to nagios alerting about backlog.
Just a small update here: these jobs are still in the pending queue. I had a brief look at them today, but I'm not sure why they're not starting.
I removed the pending jobs from the queue just now, but expect more to show up on the next push to pine. 

The builders definitely don't exist where I guessed they'd be,  eg http://buildbot-master109.bb.releng.scl3.mozilla.com:8201/builders/Windows%207%2032-bit%20pine%20opt%20test%20mochitest-clipboard-e10s, but do for other branches like mozilla-central. Also, in a test master with no limit_platforms the builder exists, but not when using the limits for bm109 (a scl3 windows tests master), ie https://hg.mozilla.org/build/tools/file/912affa82eef/buildfarm/maintenance/production-masters.json#l1130
I think this was done, but I don't recall context too much and its been sitting idle for ~10 months now.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 4 years ago3 years ago
QA Contact: catlee
Resolution: --- → INACTIVE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.