splinter review links in emails are missing host/scheme, rendering them unusable

RESOLVED FIXED

Status

()

defect
RESOLVED FIXED
6 months ago
a month ago

People

(Reporter: froydnj, Assigned: kohei)

Tracking

(Regression, {regression})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 months ago
I'm reasonably sure that when you got "review requested" emails, there used to be a link to the splinter review.  Nowadays, there's no link, but the vestiges of one, as though the appropriate template has a bug.  e.g. I see this in a recent email:

Attachment 9025740 [details] [diff]: part 6.   Make nsIVariant's "type" a notxpcom attribute
https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=9025740&action=edit
Review
/page.cgi?id=splinter.html&ignore=&bug=1507540&attachment=9025740
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 months ago
Component: General → Email Notifications
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1478271
Ugh, this is a different issue from Bug 1478271. Probably regressed by Bug 1497077. Will figure out why.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: DUPLICATE → ---
Assignee: nobody → kohei.yoshino
Blocks: 1497077
Status: REOPENED → ASSIGNED
Keywords: regression
Component: Email Notifications → Extensions: Splinter
Version: Staging → Production
Merged to master.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 6 months ago6 months ago
Resolution: --- → FIXED
No longer blocks: 1497077
Regressed by: 1497077
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.