Closed Bug 1548734 Opened 7 months ago Closed 3 months ago

Intermittent browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should not be displaying a separator - false == true - JS frame :: chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_result

Categories

(Firefox :: Address Bar, defect, P5)

defect
Points:
2

Tracking

()

RESOLVED FIXED
Firefox 70
Iteration:
70.4 - Aug 19 - Sep 1
Tracking Status
firefox-esr60 --- unaffected
firefox-esr68 --- wontfix
firefox68 --- wontfix
firefox69 --- wontfix
firefox70 --- fixed

People

(Reporter: intermittent-bug-filer, Assigned: mak)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure, regression)

Attachments

(2 files)

Filed by: rgurzau [at] mozilla.com
Parsed log: https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#?job_id=244333015&repo=mozilla-central
Full log: https://queue.taskcluster.net/v1/task/JVo6X41GSySlONfXsZ1jOQ/runs/0/artifacts/public/logs/live_backing.log


23:31:52 INFO - TEST-START | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js
23:31:54 INFO - TEST-INFO | started process screenshot
23:31:54 INFO - TEST-INFO | screenshot: exit 0
23:31:54 INFO - Buffered messages logged at 23:31:52
23:31:54 INFO - Entering test bound setup
23:31:54 INFO - Leaving test bound setup
23:31:54 INFO - Entering test bound test_tab_switch_result
23:31:54 INFO - Console message: [JavaScript Error: "Security Error: Content at about:newtab may not load or link to chrome://mozapps/skin/places/defaultFavicon.svg."]
23:31:54 INFO - Console message: [JavaScript Error: "Security Error: Content at about:newtab may not load or link to chrome://mozapps/skin/places/defaultFavicon.svg."]
23:31:54 INFO - Buffered messages logged at 23:31:53
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying a row of the correct type - 1 == 1 -
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying the correct title - "about:mozilla" == "about:mozilla" -
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying a separator - "block" != "none" -
23:31:54 INFO - Leaving test bound test_tab_switch_result
23:31:54 INFO - Entering test bound test_search_result
23:31:54 INFO - Buffered messages logged at 23:31:54
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying a row of the correct type - 2 == 2 -
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying the correct title - "foofoo" == "foofoo" -
23:31:54 INFO - Buffered messages finished
23:31:54 INFO - TEST-UNEXPECTED-FAIL | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should not be displaying a separator - "block" == "none" - JS frame :: chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js :: assertElementsDisplayed :: line 19
23:31:54 INFO - Stack trace:
23:31:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:assertElementsDisplayed:19
23:31:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:test_search_result/<:88
23:31:54 INFO - resource://testing-common/BrowserTestUtils.jsm:withNewTab:111
23:31:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:test_search_result:77
23:31:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:Tester_execTest/<:1116
23:31:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:Tester_execTest:1144
23:31:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:nextTest/<:1005
23:31:54 INFO - chrome://mochikit/content/tests/SimpleTest/SimpleTest.js:SimpleTest.waitForFocus/waitForFocusInner/focusedOrLoaded/<:803
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying a row of the correct type - 2 == 2 -
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying the correct title - "foofoo" == "foofoo" -
23:31:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying a separator - "block" != "none" -
23:31:54 INFO - Leaving test bound test_search_result

Just to note, I can't see an obvious reason for this. The screenshot on the entry looks wrong - that's just an empty browser window. There should be at least one tab when this failed, so not sure what's happening there.

Summary: Intermittent browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should not be displaying a separator - "block" == "none" - JS frame :: chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_res → Intermittent browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should not be displaying a separator - false == true - JS frame :: chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_result
Duplicate of this bug: 1566407
Depends on: 1551598
Depends on: 1568604

The failing test is test_search_result, from a screenshot I found in one of the failures, the first result was selected, the second result was hovered by the mouse. on mouse hover we show the separator. So the fix should be about moving the mouse out of the urlbar panel area.

Assignee: nobody → mak77
Status: NEW → ASSIGNED

The mouse should not be hovering the results pane, or it may change the
aspect of a result.

Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 4 months ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 70

Fail reappeared on autoland.
Log link: https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#/jobs?job_id=260417512&repo=autoland&lineNumber=6371

Log snippet:
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - TEST-PASS | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should be displaying the correct title - "foofoo" == "foofoo" -
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - Buffered messages finished
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - TEST-UNEXPECTED-FAIL | browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js | Should not be displaying a separator - false == true - JS frame :: chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js :: assertElementsDisplayed :: line 26
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - Stack trace:
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:assertElementsDisplayed:26
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:test_search_result/<:114
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - resource://testing-common/BrowserTestUtils.jsm:withNewTab:124
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochitests/content/browser/browser/components/urlbar/tests/browser/browser_view_resultTypes_display.js:test_search_result:103
[task 2019-08-07T19:09:54.108Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:Tester_execTest/<:1346
[task 2019-08-07T19:09:54.109Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:Tester_execTest:1381
[task 2019-08-07T19:09:54.109Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochikit/content/browser-test.js:nextTest/<:1209
[task 2019-08-07T19:09:54.109Z] 19:09:54 INFO - chrome://mochikit/content/tests/SimpleTest/SimpleTest.js:SimpleTest.waitForFocus/waitForFocusInner/focusedOrLoaded/<:803

Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

from one of the sshot, it looks like the mouse is still hovering the result.

This is still failing in a similar way as before, try to change the target for now.

Pushed by mak77@bonardo.net:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/f8aee4799587
intermittent failure in rowser_view_resultTypes_display.js. r=dao
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 4 months ago3 months ago
Resolution: --- → FIXED
See Also: → 1580451
Iteration: --- → 70.4 - Aug 19 - Sep 1
Points: --- → 2
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.