Image files with upper case extension are not shown

RESOLVED DUPLICATE of bug 136941

Status

Thunderbird
Message Compose Window
--
minor
RESOLVED DUPLICATE of bug 136941
12 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Pascal De Vuyst, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; nl; rv:1.8.0.5) Gecko/20060731 Ubuntu/dapper-security Firefox/1.5.0.5
Build Identifier: Thunderbird 1.5.0.5

Bug forwarded from: https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/mozilla-thunderbird/+bug/49033

since my camera (popular olympus model) stores the image names in all upper case letters i believe thunderbird should handle all case extensions.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Compose a new email, go to the content part of the e-mail
2. Insert > Image > Choose file
3. Browse to a location with image file with upper case extension
Actual Results:  
We don't see the image files with upper case extension.
It looks like the "Image Files" filter in the file dialog only filters out image files with lower case extensions.
As a workaround the "All files" filter has to be selected.

Expected Results:  
See the image files from my camera which have uppercase filenames.
(Reporter)

Updated

12 years ago
Version: unspecified → 1.5

Comment 1

12 years ago
I got this bug too. If I select All files then the image is shown and I can insert it into the mail.
Thunderbird version 1.5.0.5 (20060719) on gentoo linux.
1.5.0.x is no longer supported.

Reporters, does this still occur with the latest Thunderbird 2.0.0.x or trunk nightlies?
Whiteboard: CLOSEME 2008-05-07
No additional useful information since last comment -> resolving incomplete.

Please comment if the issue still occurs in the latest supported 2.0.0.14 / trunk nightlies.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Comment 4

10 years ago
I've got 2.0.0.14 (20080505) and it's still the same. Don't know how to compile/upgrade to svn...
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: INCOMPLETE → ---
Whiteboard: CLOSEME 2008-05-07
Version: 1.5 → Trunk
Assignee: mscott → nobody
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 5

10 years ago
This is still an issue with 2.0.0.16 (20080725)

Comment 6

10 years ago
Sorry for double posting, but it's still an issue on 3.0a2 (2008072418) as well.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago10 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 136941
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.