viewing or saving attachment does not work properly



MailNews: Message Display
11 years ago
2 years ago


(Reporter: zetka, Unassigned, NeedInfo)



SeaMonkey 1.0 Branch
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)




11 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv: Gecko/20061211 SeaMonkey/1.0.7 Mnenhy/
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv: Gecko/20061211 SeaMonkey/1.0.7 Mnenhy/

I have an email in the inbox folder which is in fact an forwarded email which has a picture attachment (jpeg, about 500kB). When I open the original email, I see in attachment the original message icon and the attachment icon (assigned to irfanview).  When I try to open the picture by clicking on it nothing opens, when I try to set "view attachment inline" active, it does not do anything. In case to look into the original message with attachments inline, the picture correctly opens after the body in the window. 
In case of trying to save the file, the name of the file in save window appears correctly, but after clicking save, I get a error message:
Unable to save the attachment. Please check your filename or try again later.

I have mentioned some similar strange behavior after updating with the download manager, which was not working, maybe it has something to do with it.
Deleting of compreg.dat does not solved that.

I have mentioned problems with opening files after upgrading of the Seamonkey from 1.0.5 to 1.0.6 and now to 1.0.7. It seems, that something after installation is deleting associtations or similar.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. in case to have this email every time.
Actual Results:  
Opens nothing.

I can forward the email or body or similar on request.

Comment 1

11 years ago
If the message isn't confidential, save it as a .EML file and attach it to this bug (use the Create New Attachment link above).  Otherwise, forward it to me *as an attachment*.
Could you please try a more recent version of SeaMonkey and verify whether you still experience this issue? Please also consider closing this bug if all is well.

Keywords: regression
Version: unspecified → SeaMonkey 1.0 Branch

Comment 3

10 years ago
In the newest SeaMonkey 1.9 I am getting after upgrading of the irfan different behaviour described in the Bug 431167.
(In reply to comment #3)
> In the newest SeaMonkey 1.9

Do you mean 1.1.9 or 2.0a1pre ?

Assignee: general → mail
Component: General → MailNews: Main Mail Window
QA Contact: general

Comment 5

10 years ago
i mean 1.1.9.

Comment 6

8 years ago
As it was written above, the behaviour is the same for 2.0.7, the bug 431167 is here present too.

Comment 7

2 years ago
Still a problem for you? if yes, we need such an email!
Flags: needinfo?(zetka)

Comment 8

2 years ago
Never confirmed by a second user, no response, so I close this one for now.
@Reporter: Please feel free to reopen this Bug if you still can reproduce the problem with a current SeaMonkey version and a current OS and if you can contribute a step by step instruction how to reproduce the problem due to <>  (containing every key press and every mouse click) how to reproduce the problem reliably.
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.