Last Comment Bug 381831 - reftest 346774-1a.html fails with native form controls on Mac OS X (border of <select size="1">)
: reftest 346774-1a.html fails with native form controls on Mac OS X (border of...
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Core
Classification: Components
Component: Layout (show other bugs)
: unspecified
: x86 Mac OS X
: -- normal with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody; OK to take it and work on it
:
Mentors:
Depends on: 385298
Blocks: 175279
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-05-24 00:30 PDT by Josh Aas
Modified: 2012-07-16 16:47 PDT (History)
5 users (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments
reftest output snippet (66.05 KB, text/html; charset=us-ascii)
2007-05-25 13:23 PDT, David Baron :dbaron: ⌚️UTC-7 (review requests must explain patch)
no flags Details

Description Josh Aas 2007-05-24 00:30:33 PDT
Reftest 346774-1a.html fails with native form controls on Mac OS X. Frustratingly, when I render the document, take a screenshot, then render the reference document, take a screenshot, and compare the two using an automated tool, every pixel is exactly the same.

The data URLs in the reftest do not match though, and when they are loaded the image looks crazy. This may be a problem with the png encoder.
Comment 1 Josh Aas 2007-05-24 00:32:19 PDT
Same thing for reftest 346774-1b.html
Comment 2 Josh Aas 2007-05-24 00:33:29 PDT
Same thing for reftest 346774-1c.html
Comment 3 David Baron :dbaron: ⌚️UTC-7 (review requests must explain patch) 2007-05-24 00:54:16 PDT
More likely a problem with the painting code than the PNG encoder.

Could you attach something containing the data URLs so others can look?  (For example, the HTML resulting piping the relevant segment of reftest output through mozilla/layout/tools/reftest/clean-reftest-output.pl ?)
Comment 4 David Baron :dbaron: ⌚️UTC-7 (review requests must explain patch) 2007-05-24 00:55:22 PDT
(Try putting the form controls inside a <div style="opacity:0.5"> ... </div> and see if you get similar problems.)
Comment 5 David Baron :dbaron: ⌚️UTC-7 (review requests must explain patch) 2007-05-25 13:23:03 PDT
Created attachment 266096 [details]
reftest output snippet
Comment 6 David Baron :dbaron: ⌚️UTC-7 (review requests must explain patch) 2007-06-21 10:42:49 PDT
Seems to have been fixed by bug 382092.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.