Proxy auth doesn't work

VERIFIED DUPLICATE of bug 22405

Status

()

P3
blocker
VERIFIED DUPLICATE of bug 22405
19 years ago
18 years ago

People

(Reporter: lhirlimann, Assigned: gagan)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
build id == 2000061320
I'm behind a Netscape proxy which has usernames/password auth method
to let you get out.

Mozilla doesn't ask me any login/password and fails to connect to
the proxy. Things works well with Netscape 4.7 and IE 4.0.
HTTP authentication issue...reassign to gagan.
Assignee: mstoltz → gagan
Component: Security: General → Networking
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
hmmm... sounds like a regression.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Assignee)

Comment 3

19 years ago
This seem to work just fine for me. Are you sure you specified it correctly in 
the prefs?
(Reporter)

Comment 4

19 years ago
Yes I entered the machine name and its port 1080 for http, ftp and ssl.
just like its configured on IE and Netcsape on the same machine.
(Reporter)

Comment 5

19 years ago
I've tested with M16 and still have the problem.
I'll try to find out the version of the netscape proxy running.
(Reporter)

Comment 6

19 years ago
I got some info from the Network manager:
the software is a checkpoint 4.0 running on a AIX host.

NT is 4.0 SP5.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---

Comment 7

19 years ago
i can confirm that this bug is back
see http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=22405
(Reporter)

Comment 8

19 years ago

*** This bug has been marked as a duplicate of 22405 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago19 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE

Comment 9

19 years ago
Verified duplicate.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.