Create two new win32 buildbot slaves for Moz2/3.next pool

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
P3
normal
RESOLVED FIXED
10 years ago
4 years ago

People

(Reporter: joduinn, Assigned: bhearsum)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Once the 2 VMs are created in bug#431726, we'll need to setup buildbot slaves running on these VMs, and add them to the buildbot master.cfg, so they'll start getting work assigned to them.
Priority: -- → P3
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: nobody → bhearsum
(Assignee)

Comment 1

10 years ago
It looks like the 'tools' drive (D) got deleted on moz2-win32-slave03. Mrz, is there any way to just re-clone one drive? We need 'Disk 2' from win2k3sp2-vc8tools-ref-vm. If not, we need to re-clone the entire VM.
(Assignee)

Comment 2

10 years ago
Hm. moz2-win32-slave02 has a 'tools' drive but it's empty. Nick noticed that the dependent bug here names 'win2k3sp2-ref-vm' rather than 'win2k3sp2-vc8-tools-vm. We need to get these up pretty quickly though, I'm going to delete these two and re-clone on the same VM host + storage.
(Assignee)

Comment 3

10 years ago
OK, I have "insufficient privileges" to clone VMs. Mrz, can you re-create these from win2k3sp2-vc8tools-ref-vm?

Updated

10 years ago
Assignee: bhearsum → mrz

Comment 4

10 years ago
Re-clones in progress.
(Assignee)

Comment 5

10 years ago
Re-clones have completed. I've updated dhcpd with the new MAC addresses and I'll be proceeding with the post-install setup. Thanks mrz.
Assignee: mrz → bhearsum
(Assignee)

Comment 6

10 years ago
OK, VMware tools installed & slaves hooked up to production-master. We're all done here.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.