Login iframe on T-Home's homepage is not rendered to ATs, works in IE.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Disability Access APIs
--
major
RESOLVED WORKSFORME
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: MarcoZ, Unassigned)

Tracking

({access})

Trunk
access
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

10 years ago
STR:
1. Go to www.t-home.de
2. Find the ":: Login" link.

Expected: Below that, one should see an iframe containing fields to log in.
Actual: Login form cannot be made visible no matter what.

4. Open the same page in IE.

Notice: Login form is immediately rendered and ready to access.

This is feedback from a mailing list here in Germany and causes quite some negative excitement among users of these Deutsche Telekom services. Some even said that Firefox is only good for experimenting, but to stick with IE instead, because of its inability to render this login form.

Comment 1

10 years ago
Has the homepage changed? The login link is working fine here.
(Reporter)

Comment 2

10 years ago
No, the accessibility APIs still don't get this one even though it is visually present on the screen.
MarcoZ, did you try this example with DOMi? It seems it looks ok for me.
Marco, please check if this bug is valid still.
(Reporter)

Comment 5

8 years ago
This bug is WFM in Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b12pre) Gecko/20110216 Firefox/4.0b12pre
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.