Closed Bug 476406 Opened 13 years ago Closed 13 years ago

[SeaMonkey] New Chrome test_privatemode.xul fails: "... Components.classes['@mozilla.org/privatebrowsing;1'] is undefined ..."

Categories

(Core :: Plug-ins, defect)

x86
Windows 2000
defect
Not set
normal

Tracking

()

VERIFIED FIXED
mozilla1.9.2a1

People

(Reporter: sgautherie, Assigned: jaas)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

Attachments

(2 files, 1 obsolete file)

+++ This bug was initially created as a clone of Bug #476404 +++

[Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090129 SeaMonkey/2.0a3pre] (experimental/_m-c_, home, optim default) (W2Ksp4)
(http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/01c42e286b4c
 +http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/dcb38165108d)
[Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090201 SeaMonkey/2.0a3pre] (experimental/_m-c_, home, optim default) (W2Ksp4)
(http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/3d2cbfcf9217
 +http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/a62cac409cf7)

{
572 INFO Running chrome://mochikit/content/chrome/modules/plugin/test/test_privatemode.xul...
573 INFO TEST-PASS | chrome://mochikit/content/chrome/modules/plugin/test/test_privatemode.xul | Exception thrown getting private mode state.
574 INFO TEST-PASS | chrome://mochikit/content/chrome/modules/plugin/test/test_privatemode.xul | Browser returned incorrect private mode state.
575 INFO TEST-PASS | chrome://mochikit/content/chrome/modules/plugin/test/test_privatemode.xul | Browser returned incorrect private mode state.
576 ERROR TEST-UNEXPECTED-FAIL | chrome://mochikit/content/chrome/modules/plugin/test/test_privatemode.xul | Error thrown during test: Components.classes['@mozilla.org/privatebrowsing;1'] is undefined - got 0, expected 1
}
Attached patch fix v1.0 (obsolete) — Splinter Review
Attachment #360141 - Flags: superreview?(jst)
Attachment #360141 - Flags: superreview?(jst)
Attachment #360141 - Flags: superreview+
Attachment #360141 - Flags: review+
Attached patch fix v1.1Splinter Review
Caught this bug before checkin.
Attachment #360141 - Attachment is obsolete: true
pushed to mozilla-central

http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/e82ee5073a2a
Assignee: nobody → joshmoz
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
[Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090211 SeaMonkey/2.0a3pre] (experimental/_m-c_, home, optim default) (W2Ksp4)
(http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/319799933481
 +http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/...)

V.Fixed
Status: RESOLVED → VERIFIED
Flags: in-testsuite+
Target Milestone: --- → mozilla1.9.2a1
Blocks: 483407
Attachment #369620 - Flags: review? → review?(jst)
Attachment #369620 - Flags: review?(jst) → review+
Comment on attachment 369620 [details] [diff] [review]
(Bv1) Add |ok(true, ...);|
[Checkin: Comment 6]


http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/d943be61416d
Attachment #369620 - Attachment description: (Bv1) Add |ok(true, ...);| → (Bv1) Add |ok(true, ...);| [Checkin: Comment 6]
No longer blocks: 483407
Depends on: 483407
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.