Closed Bug 518188 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

Body search term not available in Search Messages when "in" is an account

Categories

(Thunderbird :: Search, defect, minor)

defect
Not set
minor

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED
Thunderbird 3.0rc1

People

(Reporter: wsmwk, Assigned: rkent)

Details

(Keywords: regression, Whiteboard: [no l10n impact] )

Attachments

(1 file)

Body search term not available in Search Messages when target/"in" is an account rather than a folder.  Interestingly, if you start with a folder selected and body search term, and then change the search target to an account, body gets greyed out, but the search works fine (which is the workaround).

works in 20090903, fails in 20090908, which puts it in range of of the 0904 patch for bug 511131.
Yes I see this, it should be an easy fix.
Assignee: nobody → kent
Status: UNCONFIRMED → ASSIGNED
Ever confirmed: true
Target Milestone: --- → Thunderbird 3.0rc1
Attachment #402700 - Flags: review?(mkmelin+mozilla)
Attachment #402700 - Flags: approval-thunderbird3?
Assignee: kent → nobody
OS: Windows Vista → All
Product: MailNews Core → Thunderbird
QA Contact: search → search
Hardware: x86 → All
Whiteboard: [no l10n impact] [needs r Magnus]
Comment on attachment 402700 [details] [diff] [review]
User server offlineDownload property

Works well, thx! r+a=mkmelin
Attachment #402700 - Flags: review?(mkmelin+mozilla)
Attachment #402700 - Flags: review+
Attachment #402700 - Flags: approval-thunderbird3?
Attachment #402700 - Flags: approval-thunderbird3+
Whiteboard: [no l10n impact] [needs r Magnus] → [no l10n impact]
Assignee: nobody → kent
Comment on attachment 402700 [details] [diff] [review]
User server offlineDownload property

Checked in as http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/48b65f6fe67c
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
v.fixed
Status: RESOLVED → VERIFIED
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9pre) Gecko/20100816 Lanikai/3.1.3pre ID:20100816204311

If I click on Inbox - go to search - no 'body' option.

If I click on the account name - go to search - body appears.

This is linux - gloda is off.

Is this same bug or different ?

When body is not available - its not greyed out - its not in the list at all.
(In reply to comment #6)
> Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9pre) Gecko/20100816
> Lanikai/3.1.3pre ID:20100816204311
> 
> If I click on Inbox - go to search - no 'body' option.

If you have a problem, it is not this bug - this was resolved ages ago and comments on closed bugs are likely to get lost.
Guess I need to open a new bug then - I did check and found this bug was not on the windows versions - it is linux only.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.