[10.6] Blank entry in Plugins list

RESOLVED INACTIVE

Status

()

defect
RESOLVED INACTIVE
9 years ago
a year ago

People

(Reporter: marcia, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86_64
macOS
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [AddonsRewriteTestday][rewrite])

Attachments

(2 attachments)

Seen while running Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100430 Minefield/3.7a5pre, 64 bit build.

STR:
1. Open Addons Manager
2. Open Plugins Tab
3. Observe screenshot

There is a plugin entry that is blank.
Could you attach a copy of pluginreg.dat from your profile folder please
Attachment #442739 - Attachment mime type: application/octet-stream → text/plain
Looks like the Shockwave plugin has no name or description, I guess we could fall back to the filename in that case.
This can't be the fault of the Shockwave plugin. It's working fine for me. I wonder if the pluginreg.dat from Marcia is somehow corrupted.
Blocks: 550048
Whiteboard: [AddonsRewriteTestday] → [AddonsRewriteTestday][rewrite]
64 bit builds do have issues with plugins, so perhaps that is the root cause.
Ah I hadn't noticed that, that is similar to something I saw when using a 64-bit build
Ok, so this bug should be about 10.6 then. Thanks Marcia!
Hardware: x86 → x86_64
Summary: [Mac] Blank entry in Plugins list → [10.6] Blank entry in Plugins list
(In reply to comment #4)
> Looks like the Shockwave plugin has no name or description, I guess we could
> fall back to the filename in that case.

Agreed - but I'd like that done in the API (plugin provider).
Blocks: 461973
No longer blocks: 550048

Comment 10

9 years ago
I had just the same problem with Thunderbird 3.2a1pre, but not with FF 4.0 (32bit and 64bit) on 10.6. So I was wondering, why I've seen the plugin in the plugin list of FF, but not in TB. I've hacked the Info.plist of the plugin, but this didn't help. After deleting the pluginreg.dat from TB, it now also works for TB. So it seems my pluginreg.dat was somehow corrupted.

Before it was:
DirectorShockwave.plugin:$
/Library/Internet Plug-Ins/DirectorShockwave.plugin:$
11.5.7r609:$
1272547663000:0:5:$
:$
:$
0

Now it is:
DirectorShockwave.plugin:$
/Library/Internet Plug-Ins/DirectorShockwave.plugin:$
11.5.7r609:$
1272547663000:0:1:$
Adobe Director Shockwave Plugin:$
Director Shockwave 11.5.7r609:$
1
0:application/x-director:Shockwave Movie:dcr,dir,dxr:$

Comment 11

a year ago
Per policy at https://wiki.mozilla.org/Bug_Triage/Projects/Bug_Handling/Bug_Husbandry#Inactive_Bugs. If this bug is not an enhancement request or a bug not present in a supported release of Firefox, then it may be reopened.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → INACTIVE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.