vcard accepts us-ascii only

VERIFIED FIXED in M7

Status

MailNews Core
Internationalization
P3
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
9 years ago

People

(Reporter: marina, Assigned: rhp (gone))

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: DEPEND - Intl)

(Reporter)

Description

19 years ago
Steps to reproduce:
-edit your vcard entering in the Last,First Name fields extended ascii
 "Málkévîçh,Márina";
-send your message with the vcard attached;
-get the message in 5.0
//note: all accented chars are garbled

Updated

19 years ago
Assignee: nhotta → rhp

Comment 1

19 years ago
Reassigning to rhp@netscape.com.
Is vCard in for M5?
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M6
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
vCards are in for M5, but I don't think I will be able to fix this before the
deadline so I am marking it for M6. Quick question...I assume this worked fine
for 4.x?

- rhp
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
yes, your assumption is correct.

Comment 4

19 years ago
It was working in 4.5 but we had MIME related issues and we want to fix them.
momoi@netscape.com should know about the details.
(Assignee)

Comment 5

19 years ago
Can someone send me an example vCard for debugging. I think I know what the
problem is, but I could use an example :-)

- rhp

Updated

19 years ago
QA Contact: 1308 → 4648
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 6

18 years ago
Just checked in a change that should fix this...now I can see the correct ouput
for the sample card that marina sent to me.

- rhp

Updated

18 years ago
Whiteboard: DEPEND - Intl
(Reporter)

Updated

18 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
(Reporter)

Comment 7

18 years ago
i see this bug in the 5/24/99 build, so reopening
(Assignee)

Comment 8

18 years ago
This is a result of bug #6698. When ftang checks in the changes for this bug,
I18N vCards will start working again. Not sure how you want to mark
this...should I mark it fixed

- rhp
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: REOPENED → ASSIGNED
(Assignee)

Comment 9

18 years ago
Oops..my mistake. I have a fix for this in my tree now so I will get this into
the tree.

- rhp

Comment 10

18 years ago
vcard's are a marginal feature for 5.0.
can this wait until m7?  I'd like to see this
change just go on the trunk...  any other thoughts?
(Assignee)

Updated

18 years ago
Target Milestone: M6 → M7
(Assignee)

Comment 11

18 years ago
You are probably right. I will move this to M7 and get the fix into the tree
once it is open.

- rhp

Updated

18 years ago
Blocks: 7228
(Assignee)

Updated

18 years ago
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 12

18 years ago
I checked in the fix this morning.

- rhp
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago18 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 13

18 years ago
This should be fixed.

- rhp
(Reporter)

Updated

18 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
(Reporter)

Comment 14

18 years ago
the 6/8/99 build still displays non-ascii in the vcard as garbage, so
...reopening.
(Assignee)

Updated

18 years ago
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 15

18 years ago
I think this is fixed...again :-) I am running the client with my test vcard
from Marina and it looks correct.

- rhp
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago18 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Updated

18 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 16

18 years ago
Verified in the 06/16/99 build. Send myself a message with the vcard attached
from 4.6. All high ascii are showing correctly in 5.0
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.