Closed Bug 651266 Opened 9 years ago Closed 9 years ago

Google Map Maker is missing elements

Categories

(Tech Evangelism Graveyard :: English US, defect)

x86
All
defect
Not set

Tracking

(firefox5+ fixed)

RESOLVED FIXED
Tracking Status
firefox5 + fixed

People

(Reporter: lh.bennett, Assigned: blizzard)

References

()

Details

(Keywords: regression)

Attachments

(1 file)

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:6.0a1) Gecko/20110419 Firefox/6.0a1
Build Identifier: 

The Google Map Maker is missing several styling elements that break its usability. The form is correctly styled in Fx4, but not in the latest nightly.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Load Mapmaker 
2. Find a point and edit it.
Actual Results:  
Various elements including the data form is missing its styles.

Expected Results:  
Styled form according to Fx4, Chrome, Opera, IE9.

I tried spoofing the UA, But that didn't seem to work.
Version: unspecified → Trunk
Regression window(m-c hourly):
Works:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/048b078d112d
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110323 Firefox/4.2a1pre ID:20110323121728
Fails:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/6eb93bfd55b7
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110323 Firefox/4.2a1pre ID:20110323124013
Pushlog:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=048b078d112d&tochange=6eb93bfd55b7
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Keywords: regression
OS: Windows 7 → All
Component: General → Layout
QA Contact: general → layout
Triggered by 
52e34cbb1d4e	Boris Zbarsky — Bug 616137. Skip to the nearest ']' when parsing an attr selector fails. r=dbaron
Blocks: 616137
Attached file responseed css
http://www.google.com/mapmaker/v=ef9b9f060e987b6a/gw.css?hl=en

There is a typo "[" in gw.css.
.gw-review-internal [font-size:x-small;padding-bottom: 0.3em;text-align: right;}

So, TE?
Yep.  I'll contact the google folks.
Assignee: nobody → english-us
Component: Layout → English US
Product: Core → Tech Evangelism
QA Contact: layout → english-us
Version: Trunk → unspecified
Boris, can you ping Google about this again?
Just did, via our normal contact channel, but maybe we should make use of other contacts too?
I got mail from Michael Davidson.  He says that this has been fixed internally and will be fixed when they do another mapmaker push.  (For google people, the internal reference is s/20902274.)

Keeping the bug open until the push happens.
Assignee: english-us → blizzard
Status: NEW → ASSIGNED
Google says it's already pushed and I verified the functionality and the source file.  Looks good!
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.