Closed Bug 717614 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

Payment Profile label is not highlighted in My account menu in Apps

Categories

(addons.mozilla.org Graveyard :: Public Pages, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: cboldan.mozbugs, Assigned: cvan)

References

Details

Attachments

(2 files)

Attached image payment profile
Steps to reproduce:
1. Login to Apps https://apps-preview-dev.allizom.org/en-US/firefox
2. Click on "{username} -> Payment Profile" link
3. Click on "Set up Pre-approval" button and complete the form
4. Click to Return to the Apps Store
5. Observe the "My account" menu

Expected Results:
"Payment Profile" label from the menu is in bold and highlighted.

Actual Results:
"Payment Profile" label look like the other labels in the menu, even though the user is on the Payment Profile page.

Notes/Issues:
Issue also reproduces when the Pre-Approval is removed.
Attaching screenshot for this issue.
Blocks: 710074
Assignee: nobody → cvan
Target Milestone: --- → 6.3.7
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/362c74a
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
OS: Windows 7 → All
Hardware: x86_64 → All
Resolution: --- → FIXED
Verified as fixed in https://apps-preview-dev.allizom.org/en-US/firefox/users/payments/
Attaching postfix screenshot.
Closing bug.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Attached image postfix payment
Product: addons.mozilla.org → addons.mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.