Bug 778844 (tegra-266)

tegra-266 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

P3
normal
RESOLVED FIXED
6 years ago
5 months ago

People

(Reporter: coop, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity], URL)

Comment hidden (empty)
(Reporter)

Updated

6 years ago
Depends on: 778812

Updated

6 years ago
Depends on: 780798
This had a bcontroller.py zombie which seemed to lock the tegra on us... where it wouldn't come back up after a PDU reboot. killed the zombie then rebooted again and did a cp cycle and its back up and just took a job
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

6 years ago
No longer depends on: 780798
It did 9 green jobs, 1 orange, and has since then done 23 red (timeout in verify.py, in the ones I've seen) interspersed with 2 purple.

That boy ain't right.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 781554
Please also replace this SDCard
Depends on: 780798
Back in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Red for the last 13 jobs in a row. That boy remains, as always, not right.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
This Tegra is burning badly. Ran stop_cp.sh on it. bug 781554 says it needs a new sdcard, not sure why it was back in production.
Back in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

5 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering
2014-01-16 10:16:19 tegra-266 p    online   active  OFFLINE :: error.flg [Automation Error: Unable to connect to device after 5 attempts] 

pdu reboot didn't help
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 960642
Resolution: FIXED → ---
SD Card have been swapped (8GB to 16GB). Tegra have been flashed.
taking production jobs
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Hasn't taken a job for four days.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

Updated

4 years ago
Depends on: 1031502

Updated

4 years ago
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek

Comment 12

4 years ago
formatted SD card, flashed and reimaged tegra.

vle@vle-10516 ~ $ telnet tegra-266.tegra.releng.scl3.mozilla.com 20701
Trying 10.26.85.214...
Connected to tegra-266.tegra.releng.scl3.mozilla.com.
Escape character is '^]'.
$>^]
telnet> q
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

5 months ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.