rules page doesn't update properly after new rule creation or existing rule updates

RESOLVED DUPLICATE of bug 938132

Status

Release Engineering
Balrog: Frontend
P3
normal
RESOLVED DUPLICATE of bug 938132
5 years ago
3 years ago

People

(Reporter: bhearsum, Assigned: bhearsum)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [balrog])

(Assignee)

Description

5 years ago
Noticed this while testing bug 739236. Two things, really:
1) When adding the very first rule to the database, it doesn't show up after submitting it until a refresh. I presume this is because the rules_table doesn't exist unless there's a rule in the system. (https://github.com/mozilla/balrog/blob/master/auslib/admin/templates/fragments/rules.html#L35)
2) When updating rules, data_version doesn't get updated until a page refresh. This might be related to the work done in bug 763005.

Updated

4 years ago
Priority: -- → P3
Product: mozilla.org → Release Engineering
(Assignee)

Comment 1

4 years ago
mass component change
Component: General Automation → Balrog: Frontend
(Assignee)

Updated

4 years ago
Blocks: 933414
(Assignee)

Comment 2

3 years ago
I think I'm fixing most of this as part of bug 938132...
Assignee: nobody → bhearsum
(Assignee)

Comment 3

3 years ago
I'm able to do both of the things noted in comment #0 with bug 938132 applied. Duping.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 938132
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.