The newly installed apps are not displayed in "My Apps" section

RESOLVED FIXED in 2013-01-24

Status

Marketplace
Consumer Pages
P3
normal
RESOLVED FIXED
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Victor Carciu, Assigned: andym)

Tracking

2013-01-24
x86_64
Windows 7
Points:
---

Details

(Whiteboard: u=rev p=1, URL)

(Reporter)

Description

4 years ago
Prerequisites:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:20.0) Gecko/20121226 Firefox/20.0

Steps to reproduce:
1.Go to MP and login
2.Install some new apps and then from "Settings" go to "My Apps" section

Expected results:
The newly installed apps are listed under "My Apps" section

Actual results
Newly installed apps are not listed.

Please see screencast(apps were installed 2 hours ago) : http://screencast.com/t/qGSvZRi1LoP
[janus] doesn't serve a purpose anymore.
Whiteboard: [janus]
If you're a reviewer, if you install any app (even from the consumer pages), we don't list it in your "My Apps" page.

The correct behaviour should probably be to exclude only those apps installed from the Reviewer Tools. Anyway, the relevant bug is bug 762224.
(In reply to Chris Van Wiemeersch [:cvan] from comment #2)
> If you're a reviewer, if you install any app (even from the consumer pages),
> we don't list it in your "My Apps" page.
> 
> The correct behaviour should probably be to exclude only those apps
> installed from the Reviewer Tools. Anyway, the relevant bug is bug 762224.

Yeah, that's the right behavior.
Assignee: nobody → amckay
Priority: -- → P3
Target Milestone: 2013-01-10 → 2013-01-17
(Assignee)

Updated

4 years ago
Target Milestone: 2013-01-17 → 2013-01-24
(Assignee)

Comment 4

4 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/141a68
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

4 years ago
I am logged as a reviewer and the apps are still not visible even if I installed them from MP , not from Reviewer Tools.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Whiteboard: u=rev p=1
(Assignee)

Comment 6

4 years ago
Is this a app you've never installed before? We only record an install once, if its an app you've installed before it won't show up.
(Assignee)

Comment 7

4 years ago
Oh no, spoke to soon, its occuring here too. Let's try again.
(Assignee)

Comment 8

4 years ago
Second time lucky!

https://github.com/mozilla/zamboni/commit/21a47b
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 9

4 years ago
Verified as fixed : http://screencast.com/t/eqorlNPGLTy
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 10

4 years ago
Reopening because this is still reproducible on stage. Please see logs : ID: d2e2d
Status: VERIFIED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 11

4 years ago
The architecture has changed an awful lot in 6 months and this does not exist in the same form. Please file a new bug in consumer pages.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.