Bug 935916 (t-w864-ix-069)

t-w864-ix-069 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

task
P3
normal
RESOLVED FIXED
6 years ago
Last year

People

(Reporter: emorley, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity], )

Reporter

Description

6 years ago
Perma-retrying due to being unable to clone mozharness, eg:
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=30248416&tree=Mozilla-Central
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=30246505&tree=Mozilla-Central
https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=30246734&tree=Mozilla-Central

{
========= Started 'c:\mozilla-build\hg\hg clone ...' failed (results: 5, elapsed: 7 secs) (at 2013-11-06 19:52:51.447263) =========
'c:\\mozilla-build\\hg\\hg' 'clone' 'http://hg.mozilla.org/build/mozharness' 'scripts'
 in dir C:\slave\test\. (timeout 1320 secs)
 watching logfiles {}
 argv: ['c:\\mozilla-build\\hg\\hg', 'clone', 'http://hg.mozilla.org/build/mozharness', 'scripts']
 environment:
  ALLUSERSPROFILE=C:\ProgramData
  APPDATA=C:\Users\cltbld.T-W864-IX-069\AppData\Roaming
  COMMONPROGRAMFILES=C:\Program Files (x86)\Common Files
  COMMONPROGRAMFILES(X86)=C:\Program Files (x86)\Common Files
  COMMONPROGRAMW6432=C:\Program Files\Common Files
  COMPUTERNAME=T-W864-IX-069
  COMSPEC=C:\windows\system32\cmd.exe
  FP_NO_HOST_CHECK=NO
  HOMEDRIVE=C:
  HOMEPATH=\Users\cltbld.T-W864-IX-069
  KTS_HOME=C:\Program Files\KTS
  KTS_VERSION=1.19c
  LOCALAPPDATA=C:\Users\cltbld.T-W864-IX-069\AppData\Local
  LOGONSERVER=\\T-W864-IX-069
  NUMBER_OF_PROCESSORS=8
  OS=Windows_NT
  PATH=C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\windows\system32;C:\windows;C:\windows\System32\Wbem;C:\windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\mozilla-build\python27;C:\mozilla-build\python27\Scripts;C:\mozilla-build\msys\bin;C:\mozilla-build\vim\vim72;C:\mozilla-build\wget;C:\mozilla-build\info-zip;C:\CoreUtils\bin;C:\mozilla-build\buildbotve\scripts;C:\mozilla-build\hg
  PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC
  PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86
  PROCESSOR_ARCHITEW6432=AMD64
  PROCESSOR_IDENTIFIER=Intel64 Family 6 Model 30 Stepping 5, GenuineIntel
  PROCESSOR_LEVEL=6
  PROCESSOR_REVISION=1e05
  PROGRAMDATA=C:\ProgramData
  PROGRAMFILES=C:\Program Files (x86)
  PROGRAMFILES(X86)=C:\Program Files (x86)
  PROGRAMW6432=C:\Program Files
  PROMPT=$P$G
  PSMODULEPATH=C:\windows\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\
  PUBLIC=C:\Users\Public
  PWD=C:\slave\test
  SYSTEMDRIVE=C:
  SYSTEMROOT=C:\windows
  TEMP=C:\Users\CLTBLD~1.T-W\AppData\Local\Temp
  TMP=C:\Users\CLTBLD~1.T-W\AppData\Local\Temp
  USERDOMAIN=T-W864-IX-069
  USERDOMAIN_ROAMINGPROFILE=T-W864-IX-069
  USERNAME=cltbld
  USERPROFILE=C:\Users\cltbld.T-W864-IX-069
  WINDIR=C:\windows
 using PTY: False
program finished with exit code -1073741800
elapsedTime=0.109000
========= Finished 'c:\mozilla-build\hg\hg clone ...' failed (results: 5, elapsed: 7 secs) (at 2013-11-06 19:52:59.237226) =========
}

Disabled in slavealloc.
Re-enabled because we're pretty sure this is rooted in an issue external to the machine that breaks DNS resolution until the machine reboots. bug 937279 has more.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Lost the ability to run updater tests, failing like https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=39807580&tree=Try. That's the first one, from a webapps try push rather than anything to do with updates, so I don't think there's a smoking gun, it just wound up with something somewhere somehow that chokes update tests. I'd recommend just reimaging and moving on, until and unless more get the same disease.

Disabled in slavealloc.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek
Depends on: 1015419
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Now (as seems to mostly be the case with reimaged win8 slaves) running at too small a resolution, and thus failing in the honeypots, bug 1003614 and bug 977561.

Disabled in slavealloc.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 1004813
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 5 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

Last year
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.