OSX Native full screen background color incorrectly uses inactive window color even when active

RESOLVED DUPLICATE of bug 939010

Status

()

Firefox
Theme
RESOLVED DUPLICATE of bug 939010
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: nmaier, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug, {regression})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

4 years ago
The background color of the browser (decorations, tabstrip, nav-bar) etc doesn't use the OSX active window color anymore in native full screen mode after Australis landing. Instead windows always seem to use the inactive window color.
See screenshot for a comparison.

STR:
- Open browser window
- Go to native full screen
- Make sure window is active
-> Color is wrong
(Reporter)

Comment 1

4 years ago
Created attachment 8334545 [details]
Screen shot

Said screenshot comment #0 talks about.
I *think* my patch in bug 939966 will take care of some if not all of this.
See Also: → bug 939966
Blocks: 939862
No longer blocks: 870032
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
(In reply to Mike Conley (:mconley) from comment #2)
> I *think* my patch in bug 939966 will take care of some if not all of this.

qimported and tested. It makes the window background better, but still different: Before the gradient was cropped keeping the lower/darker part, now with your patch upper/lighter part it kept.
The color/gradients for the tabs and nav-bar are still not colored according to active window colors.
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
Created attachment 8334552 [details]
inactive+939966.png
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 939010
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.