bugzilla.mozilla.org has resumed normal operation. Attachments prior to 2014 will be unavailable for a few days. This is tracked in Bug 1475801.
Please report any other irregularities here.

can't type into textbox given initial focus by web page (may involve security dialog)

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
13 years ago

People

(Reporter: targon69, Assigned: Brian Ryner (not reading))

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Trunk
mozilla1.0.1

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
Got to https://meine.db24.de

The cursor will blink in the first input field, but no input is possible unless
you click on the field.

Comment 1

17 years ago
what mozilla version/buildid are you using?
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
I'm using 0.9.3 / 2001080104 on Linux 2.4/XFree 4.0
worksforme, linux build 2001-09-07-12

Comment 4

17 years ago
I was able to reproduce this once in four tries on Win98 (09/10 build).

This bug might have something to do with the security dialog that comes up as I 
load the page.  I've seen the page load under the dialog sometimes, but most of 
the time it stays white until I dismiss the dialog.
Blocks: 64451
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: Linux → All
Hardware: PC → All

Updated

17 years ago
Summary: focus mishandling → can't type into textbox given initial focus by web page (may involve security dialog)
reassign to bryner
Assignee: asa → bryner
(Assignee)

Comment 6

17 years ago
I can't reproduce this either.
(Assignee)

Comment 7

17 years ago
saari, any ideas on how to reproduce this?
(Reporter)

Comment 8

17 years ago
Is there a problem reproducing this??

I'm using Mozilla 0.9.4 by now (the binary from Debian/unstable on Linux 2.4
under XFree 4.1 with kwm, the KDE window manager, focus policy set to "activate
by contact with mouse" (translated)) and it happens every time I go to
https://meine.db24.de
(Assignee)

Comment 9

17 years ago
will investigate this with KDE...
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: --- → mozilla1.0
(Assignee)

Updated

17 years ago
Target Milestone: mozilla1.0 → mozilla1.0.1

Comment 10

16 years ago
URL is dead.
(Reporter)

Comment 11

16 years ago
New URL: https://meine.deutsche-bank.de/
(form moved)

I cannot reproduce it at the new location right now, though.
works for me on winxp build 1.7a 20040208
but I have a similar problem on http://www.videoposte.com
("link not found: 0" message in the status bar when I start typing 0), new since
Moz 1.5
Product: Browser → Seamonkey
WFM with current trunk build (also the problem mentioned in comment 12).

Comment 14

13 years ago
WFM too, please repoen if y ou can reproduce with a trunk build
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.