Closed Bug 998418 Opened 6 years ago Closed 3 years ago

[Tarako] sending spinner did not load

Categories

(Firefox OS Graveyard :: Gaia::SMS, defect)

ARM
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WONTFIX

People

(Reporter: nick, Unassigned)

References

Details

(Whiteboard: [tarako-bug-bash-1.3T])

Build Information

Device: Tarako
Build ID: 
Platform Version: 28.1

Description
Sending spinner did not load, I see a black square rotating instead of the usual spinner.  Loaded after calling up the keyboard.  Turns black after sending a message.


Reproduction Frequency: occasionally
Hi Nick, which app is this for?  is this for email or sms?
Flags: needinfo?(nick)
sms
Flags: needinfo?(nick)
Leaving qawanted for someone else to confirm this on 1.3T.
Component: Gaia → Gaia::SMS
Keywords: qawanted
Gaia      e87f8a69a2bad4a1361529b180a4e015fc78fbf1
Gecko     https://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g28_v1_3t/rev/1350653d7e40
BuildID   20140422014001
Version   28.1

Not seeing this on the latest version.   Sending spinner works just fine.  Device has been up for a while too so I know it's not a mem issue.   WFM.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Keywords: qawanted
Duplicate of this bug: 1001658
The dupe here as reproducible STR. Not worth blocking on however.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---
Mass closing of Gaia::SMS bugs. End of an era :(
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago3 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
Mass closing of Gaia::SMS bugs. End of an era :(
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.