Characters do not display while typing in compose. NVIDIA Quadro 2000M 10/2013 driver

RESOLVED INCOMPLETE

Status

RESOLVED INCOMPLETE
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: jeff, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

38 Branch

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

124.13 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Details
(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8639018 [details]
Thunderbird video bug issues.docx

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.89 Safari/537.36

Steps to reproduce:

nothing- developed issue in the last week.


Actual results:

letters fail to display- have to minimize the window and redisplay to refresh-

Comment 1

3 years ago
Do you see the problem when started in safe mode?
 see https://support.mozilla.org/en-US/kb/safe-mode

If it does not happen in safe mode, disable hardware acceleration at tools | options | advanced general  and restart Thunderbird

Do you still see the problem?

And, please post in this bug report, the text (not a screen shot please) of the graphics section from help | troubleshooting
Flags: needinfo?(jeff)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
Disabling this hardware acceleration fixed the problem. Thank you.
Flags: needinfo?(jeff)

Comment 3

3 years ago
please post in this bug report, the text (not a screen shot please) of the graphics section from help | troubleshooting
Flags: needinfo?(jeff)

Comment 4

3 years ago
Very likely NVIDIA has a newer driver for the 2000M than lenovo offers. 
I updated my lenovo w520 quadro 1000M driver from nvidia and suffered no ill effects
Component: Untriaged → Message Compose Window
Flags: needinfo?(jeff)
Summary: Thunderbird recently developed video display issues on my laptop. → Characters do not display while typing in compose. NVIDIA Quadro 2000M 10/2013 driver

Updated

3 years ago
See Also: → bug 1131879

Updated

3 years ago
Blocks: 1195947

Comment 6

2 years ago
Hi Jeff,

Do you still have problems in version 45 with HWA enabled?

If you do still see problems, is it  better with (in this order)
1. current beta version from http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/channel/ ?
2. latest NVIDIA driver (latest drivers are dated Dec 14, 2016) ?
Flags: needinfo?(jeff)

Comment 7

2 years ago
Jeff indicates he is no longer using Thunderbird
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(jeff)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.