Bug 1194623 (t-snow-r4-0133)

t-snow-r4-0133 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
CIDuty
P3
normal
RESOLVED FIXED
3 years ago
2 months ago

People

(Reporter: aselagea, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity])

Comment hidden (empty)
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Email sent to :cmanchester for further instructions. 

Loaning machines: 
- t-snow-r4-0133

Hi Chris, 

I am going to assign this to you to keep track of the loan. 

When you are finished with the loan forever, please comment stating so here in the bug, and mark the bug as RESOLVED.
(Reporter)

Updated

3 years ago
Assignee: nobody → cmanchester
(Reporter)

Updated

3 years ago
Assignee: cmanchester → administration
(Reporter)

Updated

3 years ago
Assignee: administration → nobody
(Reporter)

Updated

3 years ago
Blocks: 1195313
No longer blocks: 1195313
Depends on: 1195313
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Busted disk (a sudden "RuntimeError: couldn't find any physical disk" in the middle of a run), disabled, needs diagnostics.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

3 years ago
Depends on: 1222949
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
Disk diagnostics did not reveal any issues. The slave had its disk formatted and got re-imaged after that.
Enabled in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

2 months ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.