Page makes mozilla really slow (100% cpu)

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
5 years ago

People

(Reporter: markushuebner, Assigned: asa)

Tracking

({perf})

Trunk
x86
Windows 2000
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
using build 2002012203 in win-xp, 256RAM, 32MB GeForce2
Even if you don't do anything this makes seems to make Mozilla really slow 
(100% cpu usage).
(Reporter)

Updated

17 years ago
Keywords: perf

Comment 1

17 years ago
I'm seeing it too althoug it's not that drastic. Linux build 20020121, Duron 750Mhz, 512M Ram. CPU usage fluctuates between 20-30% while thatpage is open and I'm not doing anyting. Going toany other page drops the load back to usual (near 3%).Additionally, there is something weird going in withthe back/forward buttons on that page. 1) clicking back button doesn't do anything2) picking a link from the dropdown menu by the backbutton does work.3) going to another page and then clicking "back"from there displays an empty page.

Comment 2

17 years ago
Something ate my linefeeds, so I'll post again. Hopefully this one
is easier for the eyes. Sorry for the spam.

--

I'm seeing it too althoug it's not that drastic.

Linux build 20020121, Duron 750Mhz, 512M Ram.

CPU usage fluctuates between 20-30% while that page is open and I'm not doing
anything.  

Going to any other page drops the load back to usual (near 3%).Additionally,
there is something weird going in with the back/forward buttons on that page. 1)
clicking back button doesn't do anything
2) picking a link from the dropdown menu by the backbutton does work.
3) going to another page and then clicking "back" from there displays an empty page

yup, another background/large image bug that pegs the CPU, I think there is slow
background image perf tracking bug/slow scrolling.. or blocks 100951
Blocks: 71688
Whiteboard: dupeme
Blocks: 71668
No longer blocks: 71688
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Is this one related to bug 96633?
The page in question is doing some funky JS things; I end up with 4 of it's
pages in the history (thus the inability to use Back; it just goes forward again
immediately).
(Reporter)

Comment 6

17 years ago
Seems this one got fixed somehow ... any ideas what it could have been?! :)
Component: Browser-General → Layout
(Assignee)

Comment 7

17 years ago
worksforme with trunk build 02/09 on win2K
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

17 years ago
QA Contact: doronr → petersen

Updated

5 years ago
Whiteboard: dupeme
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.