If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Reinstall Windows xp machines

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
RelOps
RESOLVED FIXED
a year ago
a year ago

People

(Reporter: markco, Assigned: markco)

Tracking

Details

(Assignee)

Description

a year ago
Due to an error with the item level targeting the below registry path was deleted:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\userinit


Beginning with 001 through 020.
(Assignee)

Updated

a year ago
Assignee: relops → mcornmesser
(Assignee)

Comment 1

a year ago
The first set started coming back with the same issue of the machine spinning on "loading personal settings". Completely remove all changes to the domain surrounding the above mentioned change and rekicked off the install of 001.
(Assignee)

Comment 2

a year ago
002 through 020 now going.
(Assignee)

Comment 3

a year ago
Kicking off 021 through 040.
(Assignee)

Comment 4

a year ago
Luckily xp moves fast with the install.

Next batch 41 through 60.
(Assignee)

Comment 5

a year ago
61 through 80 now installing. I am going to continue in batches of 20 and update in there is an issue.
(Assignee)

Comment 6

a year ago
All machines have been installed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 1302944

Updated

a year ago
Depends on: 1304092
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.