Closed Bug 446119 Opened 12 years ago Closed 11 years ago

Get SeaMonkey L10n builds working on comm-central

Categories

(SeaMonkey :: Build Config, defect)

defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: kairo, Assigned: kairo)

References

Details

Attachments

(1 file)

Once SeaMonkey moves to comm-central, we need to base L10n builds off new infrastructure for 1.9.1 that is not yet done.
Once the mozilla-central side is done in bug 434289, we need to try and get this applied to SeaMonkey.
Depends on: 447619
When testing the patch for bug 447619 (pointing to a l10n/ directory with a de checkout from cvs trunk, using "make -C suite/locales installers-de"), I realized we failed with a number of wrong paths, which are corrected by this patch.
Attachment #331338 - Flags: review?(bugspam.Callek)
Comment on attachment 331338 [details] [diff] [review]
step 1: correct a number of paths in locales/Makefile.in (checked in)

untested, and I scanned this diff and that file for extra needed patches, I did not notice anything wrong.  so r+.

(If there is anyone else free for a review, it will be helpful; but I'll leave that discretion up to you)
Attachment #331338 - Flags: review?(bugspam.Callek) → review+
Comment on attachment 331338 [details] [diff] [review]
step 1: correct a number of paths in locales/Makefile.in (checked in)

Checked in this part.
Attachment #331338 - Attachment description: step 1: correct a number of paths in locles/Makefile.in → step 1: correct a number of paths in locales/Makefile.in (checked in)
Depends on: 449367
Depends on: 451054
No longer depends on: 451054
Blocks: 376775
I applied a first installment of SeaMonkey L10n buildbots, using http://hg.mozilla.org/build/buildbot-configs/rev/02e57c377aef and attachment 333946 [details] [diff] [review]
We actually have builds running, let's use other bugs for improvements.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.