Status

VERIFIED FIXED
9 years ago
5 years ago

People

(Reporter: clouserw, Assigned: oremj)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
The page isn't redirecting properly:

https://www.getpersonas.com

Comment 1

9 years ago
Indeed.  It 302s to https://www.getpersonas.com/ 

< HTTP/1.1 302 Found
< Server: Apache/2.2.3 (Red Hat)
< Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
< Date: Thu, 01 Oct 2009 22:16:59 GMT
< Location: https://www.getpersonas.com/
< Content-Length: 296

but, 

<p>The document has moved <a href="http://www.getpersonas.com/">here</a>.</p>

Is there a disconnect there?
Been poking at this all day. 

As designed, anything that isn't the signin page 302s back to http. That doesn't work right, as you've observed.

Post i10n, signin doesn't redirect to https. This is also wrong.

So, much is broken here... will work with rdoherty when I get out of this meeting.
(In reply to comment #2)

> So, much is broken here... will work with rdoherty when I get out of this
> meeting.

Leaving @ 3:50, if it's urgent, Toby can help.
(Assignee)

Comment 4

9 years ago
FYI, this isn't broken if you hit the appnode directly, so it's probably zeus messing with the headers.
(Assignee)

Comment 5

9 years ago
Needed this on Zeus:  Virtual Servers -> Personas SSL -> Connection Management -> Location Header Settings -> Nothing

Instead of: 
 Virtual Servers -> Personas SSL -> Connection Management -> Location Header Settings -> Do not rewrite the hostname. Rewrite the protocol and port if the hostname matches the request's 'Host' header.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

9 years ago
Assignee: server-ops → jeremy.orem+bugs
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Component: Server Operations: Web Operations → WebOps: Other
Product: mozilla.org → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.