Wrong date format in print preview (and on paper) of today's messages

RESOLVED FIXED in Thunderbird 8.0

Status

defect
RESOLVED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: gialloporpora, Assigned: squib)

Tracking

({regression})

Trunk
Thunderbird 8.0
Dependency tree / graph

Thunderbird Tracking Flags

(thunderbird6 fixed, thunderbird7 fixed)

Details

(Whiteboard: [gs], )

Attachments

(1 attachment)

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
Build ID: 20110615151330

Steps to reproduce:

Try to print a mail  that has the today's date


Actual results:

In print preview (and on paper) only time is showed/printed, no date appears.


Expected results:

As in TB 3.1 also date must be printed.
Does the date show in print-preview ?
Keywords: regression
No :-) http://imgby.com/pptb5.png
I don't print many mail, this issue as been reported on the italian forum by an user 
 I think this is important for  companies that needs to maintain an archive on paper.
As workaround, the printingtools extension solve this issue:
http://nic-nac-project.de/~kaosmos/index-en.html

since version 0.2.18.
Whiteboard: [gs]
Many user report this on Gsfn too, it seems to be a regression of Thunderbird 5.
Confirming. I'm pretty sure this is a regression from bug 294356. I will ruminate on this and perhaps upload a patch in a bit...
Blocks: 294356
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Posted patch Fix thisSplinter Review
Here's a fix. It's pretty straightforward. Maybe tests would be nice, but I have no idea how to go about doing that, and it seems like it'd be a lot of work to test this anyway...
Assignee: nobody → squibblyflabbetydoo
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #545588 - Flags: review?(mbanner)
Duplicate of this bug: 671242
Duplicate of this bug: 671620
When will be this patch implemented into TB releases? It's really important bug especially for business emails - people have reported it on forum.Mozilla.cz severeal times, too, and I am also interested.
OS: Other → All
I also see this issue on TB 6. But this patch than fixed the problem (in my very quick test on OS X).
Component: General → Printing
Product: Thunderbird → MailNews Core
QA Contact: general → printing
Version: 5.0 → Trunk
Duplicate of this bug: 675719
Attachment #545588 - Flags: review?(mbanner)
Attachment #545588 - Flags: review+
Attachment #545588 - Flags: approval-comm-beta+
Attachment #545588 - Flags: approval-comm-aurora+
Checked into trunk: http://hg.mozilla.org/comm-central/rev/65095963557a
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Thunderbird 8.0
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.