Beginning on October 25th, 2016, Persona will no longer be an option for authentication on BMO. For more details see Persona Deprecated.
Last Comment Bug 701834 - Missing favicons for some sites
: Missing favicons for some sites
Product: Firefox for Android
Classification: Client Software
Component: General (show other bugs)
: unspecified
: ARM Android
: P2 normal (vote)
: ---
Assigned To: Brian Nicholson (:bnicholson)
: Sebastian Kaspari (:sebastian)
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2011-11-11 13:10 PST by Dave Hunt (:davehunt)
Modified: 2016-07-29 14:20 PDT (History)
7 users (show)
See Also:
Crash Signature:
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---

patch (844 bytes, patch)
2011-11-11 16:14 PST, Brian Nicholson (:bnicholson)
mark.finkle: review+
Details | Diff | Splinter Review

Description Dave Hunt (:davehunt) 2011-11-11 13:10:39 PST
I noticed that a few sites aren't displaying favicons. The common factor is that the rel attribute for the <link> is 'shortcut icon' rather than just 'icon'.

Steps to reproduce:
1. Load or

Expected result:
Favicon is displayed in the awesomebar

Actual result:
No favicon is displayed in the awesomebar
Comment 1 John Hammink 2011-11-11 15:08:04 PST
Confirmed on Android 3.1  (Samsung Galaxy Tab 10.1);
and Android 3.2  (Asus Transformer)

confirmed one reopened bug in the process:
Comment 2 Brian Nicholson (:bnicholson) 2011-11-11 16:14:16 PST
Created attachment 573954 [details] [diff] [review]

Looks like there was a typo in
Comment 3 Brian Nicholson (:bnicholson) 2011-11-14 14:50:11 PST
Comment 4 Catalin Suciu [:csuciu] 2011-11-16 02:29:35 PST
I verified this and noticed that the bug is fixed for and but for the favicon is still missing. 
Is this related to this bug? If not, please close this one and I will file a new bug.
Comment 5 Brian Nicholson (:bnicholson) 2011-11-17 12:41:37 PST
I can't reproduce this for  It's also possible that your problem is related to bug 701839.  If neither of these fix it, go ahead and file a new bug.
Comment 6 Catalin Suciu [:csuciu] 2011-11-20 23:34:37 PST
I cannot reproduce the favicon issue on the latest fennec native build:
Mozilla/5.0 (Android;Linux armv7l;rv:11.0a1)Gecko/20111120 Firefox/11.0a1 Fennec/11.0a1


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.