Fix hostname and IPMI issues for win64-ix-ref

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
8 years ago
5 years ago

People

(Reporter: armenzg, Assigned: zandr)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
In bug 637842 we resurrected the machine.
In bug 641940 we re-installed Win2008.
I can reach the machine through its IP: 10.250.49.229

... but we can't reach the machine through its hostname: win64-ix-ref
... and we can't reach the IPMI's IP: 10.250.51.50

This does not block.

I will not ask for other machines to be imaged out of this one until at least Wednesday.

Updated

8 years ago
Assignee: server-ops → server-ops-releng
Component: Server Operations → Server Operations: RelEng
QA Contact: mrz → zandr
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
There are at least two issues here.

1) Possible DNS issues.

2) 10.250.51.50 is the correct IPMI address, but despite being upgraded to 2.01 firmware, the IPMI cards still have difficulty talking off-subnet.

Both were blocked Friday due to RedFlag.
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
FTR I updated the hostname of the machine to win64-ix-ref and added build.mozilla.org as the primary DNS suffix.
(Assignee)

Updated

8 years ago
Assignee: server-ops-releng → zandr
(Assignee)

Comment 3

8 years ago
This was sorted in the great DNS reorg on Monday
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: Server Operations: RelEng → RelOps
Product: mozilla.org → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.