All users were logged out of Bugzilla on October 13th, 2018

photo from a vcard is not displayed nor imported

NEW
Unassigned

Status

7 years ago
2 years ago

People

(Reporter: el.cameleon.1, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [gs], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

7 years ago
Created attachment 539508 [details]
vcard with a picture inside to reproduce the bug

When I receive a vCard from an Outlook sender, the picture (logo) present into the vCard is not displayed by Thunderbird.
If I save this vCard on the desktop and then try to import it (with the new functionality of Thunderbird 5), the picture doesn't appear too.

Step to reproduce:
- try to send yourself a vcard with an image (or use the one available in attachment).
- click on the icon to open the contact informations.
- Thunderbird will display all the contact's informations excepted the picture.
(Reporter)

Updated

7 years ago
Blocks: 29106
(Reporter)

Updated

6 years ago
Blocks: 782609

Comment 1

6 years ago
Same problem exists on linux x86-64 platform, looks like regression was introduced recently, because with TB 3.1 images were importing.
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
(In reply to spamerx from comment #1)
> Same problem exists on linux x86-64 platform, looks like regression was
> introduced recently, because with TB 3.1 images were importing.

In TB3.1, you were not able to import vCard file, so this is certainly not a regression ;-)

vCard import came in TB9, and was tracked in bug 646638

Updated

6 years ago
Whiteboard: [gs]

Updated

5 years ago
Duplicate of this bug: 937321
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.