Reimage staging w64-ix-slaves to rev2

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
5 years ago
6 months ago

People

(Reporter: jhopkins, Assigned: jhopkins)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

Comment hidden (empty)
(Assignee)

Updated

5 years ago
Blocks: 768934
(Assignee)

Updated

5 years ago
Blocks: 819366
(Assignee)

Updated

5 years ago
Blocks: 684019
(Assignee)

Updated

5 years ago
Blocks: 757952
(Assignee)

Updated

5 years ago
Depends on: 938628
(Assignee)

Updated

5 years ago
Depends on: 938630
(Assignee)

Updated

5 years ago
No longer blocks: 757952
(Assignee)

Comment 1

5 years ago
Created attachment 832413 [details] [diff] [review]
[buildbot-configs] migrate w64-ix-slave [4, 22, 80] to rev2

I'm leaving w64-ix-slave05 as a rev1 staging slave for now.
Attachment #832413 - Flags: review?(rail)
Attachment #832413 - Flags: review?(rail) → review+
80 is now being installed. 22 and 4 are pending power cycle due to IPMI connectivity issues.
(Assignee)

Comment 3

5 years ago
Strange - those were power cycled in bug 938630.
(Assignee)

Comment 4

5 years ago
Comment on attachment 832413 [details] [diff] [review]
[buildbot-configs] migrate w64-ix-slave [4, 22, 80] to rev2

https://hg.mozilla.org/build/buildbot-configs/rev/d65e92e8f417
Attachment #832413 - Flags: checked-in+
Depends on: 938801
I just double checked, and I was still unable to connect. I am also unable to ping the management address that is in inventory for those machines.
No longer depends on: 938801
in production
4 and 22 are now detectable through IPMI. Should I go ahead and kick off a rev2 install on them? Just double checking because some time has passed.
(Assignee)

Comment 8

5 years ago
> 4 and 22 are now detectable through IPMI

I've just started a rev2 install on these two machines.
(Assignee)

Comment 9

5 years ago
staging keys copied, slavealloc updated, already in correct nagios host group.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: Platform Support → Buildduty
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.